Konsultation

En førstegangskonsultation varer typisk 2-3 timer, hvor jeg laver en detaljeret gennemgang af dine symptomer for at skabe et klart billede af din medicinske historie og dig som individ. Homøopati har et holistisk syn på sygdom, hvilket betyder, at sygdomstegn ikke bliver behandlet isoleret. Derfor har jeg behov for at vide så meget som muligt om dig og din nuværende tilstand, din fysik samt dit mentale og emotionelle liv.

Baseret på vores samtale foreskriver jeg en homeøpatisk medicin, som passer til dine individuelle symptomer. Der findes ikke kun en speciel homøopatisk medicin, som passer til et bestemt symptom. Derimod vælges medicinen ud fra en analyse af hele symptombilledet, din personlighed og livshistorie.

Efter 2-3 uger er det tid til en opfølgende konsultation, der varer ca. 1 time. Her undersøger jeg, om den homøopatiske medicin fungerer optimalt. Yderligere opfølgninger sker hver fjerde eller ottende uge – alt afhængig af, hvordan dit tilfælde ser ud.

Hvad sker der under en homøopatisk behandling?
Homøopatisk behandling giver en stor mulighed for at opnå en dybere indsigt i dig selv og dine symptomer, sådan at sygdomsmønstret kan løses op. Dermed er symptomerne ikke længere nødvendige, og de forsvinder. I nogle tilfælde sker der en mindre forværring af symptomerne, inden de forsvinder. Dette er en almindelig del af helbredelsesprocessen og bør derfor ikke give anledning til bekymring.

Hvad er målet?
Målet er dels at blive fri for begrænsende symptomer, dels at din krops selvhelbredende kraft genvinder sin styrke og på egen hånd klarer at håndtere ydre påvirkninger, som vi i dagligdagen bliver udsat for – uden at behøve medicinering. Derved opnår du et stabilt og godt helbred med mere livsglæde og overskud, sådan at du til fulde kan udnytte dit indre potentiale.
Lina Homeopati