Cases


”Min datters vandvorter væk på rekordtid"
Da min datter på 9 år i næsten et år havde været plaget af vandvorter, som kun blev værre og værre, blev vi til sidst trætte af bare at vente som lægen sagde vi skulle. Efter en enkelt konsultation hos Lina, tre små piller og et par opfølgende telefonsamtaler er de væk! Vi går aldrig og bare venter så længe igen.”

Tine


Behandling af migræne
"Da jeg begyndte mit forløb hos Lina, havde jeg gennem flere år lidt af månedlige migræneanfald, som ofte inkluderede timelige opkastninger. Min læge kunne blot udlevere smertestillende medicin, men forsøgte i øvrigt ikke at stille andet op. Heldigvis fandt jeg frem til Lina, som efter en meget grundig udredning, fandt det præparat, hun mente jeg skulle have. Og sikke et mirakel det var! Allerede efter den første behandling forsvandt migrænen, som i stedet gik over til at være en kraftig hovedpine. Jeg fortsatte behandlingen i ½ år, med kontinuerlig bedring og er nu fuldstændig fri for både migræne og hovedpiner. Som om det ikke var nok, har jeg fået mere energi og føler mig i en rigtig god psykisk balance. Lina er som menneske empatisk og varm, og man føler sig på alle måder i trygge hænder".

Udtalelse fra klient, som ønsker at være anonym


"For mig har homeopatien været som at få tændt lys hvor der før var mørke" - Behandling af depression
”For mig har homeopatien været som at få tændt lys hvor der før var mørke, så jeg på baggrund af større klarhed kan leve og handle.
Jeg har mærket at noget har virket, der hvor vilje, intellekt, og ord ikke har kunne nå ind. Dette giver mig større mod til at give slip på negative strukturer, eller simpelhen mærke dem opløses, til fordel for at turde give efter, og være det levende og positive i mig, det der føles sandt.

Under Linas venlige og imødekommende personlighed, har hun
vist sig at have en dyb homeopatisk og menneskelig kompetence, som har hjulpet mig helt uvurderligt. Jeg har stor tillid til hendes erfaring, og intelligens”.

Sofie Sznejder nov. 2012


"Konstante forkølelser og permanent træt"
“I found Lina via Internet after 4 months of constant colds, swollen lymph nodes, sore throat, coughing for several months, permanently tired with pain in my neck and upper back. I was so desperate, that nothing works from the conventional medicine (for a month and a half I took three times antibiotics) and decided to find an alternative treatment.

Lina was extremely nice, warm, down-to-earth person who listened to my entire story with a great patience and concern. Our first meeting was around 3 hours and after that it took approximately a week to get the medicine. Of course due to my condition I struggled a lot during the first few months, but Lina explained me, that this is because she has found a right medicine for my profile and it is working the right direction. She was always available on the phone or e-mail and guiding me throughout the process. She was a great support the entire time and always explaining what, how, why, when. She made me believe, that the things are working the right direction and I should not give up.

Nowadays i am feeling much better. I feel i have gotten back myself. I am not getting a cold or a sore throat every week and i have much more energy than before. I still have some leftover pain in my neck, but i believe that this will also go away with the time."

In general I am very happy that I met her and will gladly recommend her! And If one day me or my family have some problems we will go back to her”.

Galina Nikolova nov. 2012


Problemer med uren hud og hårtab
Jeg kontaktede Lina Hedin, fordi jeg havde problemer med uren hud og hårtab. Jeg har tidligere prøvet en homøopatisk behandling mod akut forkølelse, men ikke i forhold til en mere permanent lidelse som denne.

Men jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg opsøgte Lina, for jeg har fået et vældig fint udbytte af behandlingen, der har stået på gennem ca. 9 måneder. For det første kan jeg konstatere, at mine problemer med uren hud og hårtab er formindsket med ca. 80 %. For det andet har behandlingen haft en positiv psykisk påvirkning af mig, så jeg nu har fået mere selvtillid og mental energi og overkommer mere.

Det sidste har nok overrasket mig en smule, men årsagen tilskriver jeg den helhedsprægede behandling, som homøopatien er udtryk for. Jeg har fået ordineret et præparat og har derudover mødtes med Lina ca. en gang om måneden, hvor hun også har vurderet om jeg skulle fortsætte med at tage præparatet. Det har åbenbart virket.

Lina har givet mig en grundig indføring i homøopatien og har udvidet mit kendskab til de emotionelle og psykiske sider af et behandlingsforløb og den betydning, det har i sammenhængen. Netop her synes jeg, at Lina’s stærke sider som homøopat træder meget tydeligt frem, for som klient ”blotlægger” du dig og er afhængig af, at det medspil, du får fra homøopaten, er dybt professionelt. Og det er det i meget høj grad hos Lina.

Hun er netop professionel på en særdeles tiltalende måde: Meget tillidsvækkende og engageret, så du ikke føler, at du udleverer dig selv – uanset at du ind i mellem også fortæller om dybt personlige forhold. Lina er et varmt menneske, men hun overtræder ikke tærskelen til også at blive personligt involveret. Netop det signalerer en professionalisme, som jeg værdsætter.

Alt i alt kan jeg kun sige, at jeg har været meget glad for mit behandlingsforløb hos Lina.

Testimonial fra klient, som ønsker at være anonym
Lina Homeopati - Cases